Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Τζατζίκι Ι!!



ΥΛΙΚΑ

1\2 κιλου γιαουρτι

1 αγγουρι ,

Τριψτε το αγγουρι απο το χονδρο μερος του τριφτη,η απο το ψιλο κατα προτιμηση.βαλτε το στο

σουρωτηρι το στραγγιζετε  πολύ καλα.

3 -4 σκελιδες σκορδο τριμμενες στο ψιλο.αναλογα ποσο γευστικο απο σκορδο το θελετε ,

ξυδι,εγω παντα προτιμω μηλοξυδο ειναι πιο ντελικατο στη γευση.το ποσο, θα το καταλαβετε δοκιμαζοντας,

λιγο αλατι

κ λαδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βαλτε το γιαουρτι σ ενα μπολ ,προσθεστε ολα το αγγουρι στιμμενο καλα,σκορδο ,αλατι. λιγο λαδι,λιγο ξυδι λιγο λαδι λιγο ξυδι,εναλλαξ.κι ανακατευετε να ενωθουν ολα τα υλικα ,σταματηστε εκει που η γευση θα σας ικανοποιεί  Βαλτε σε μπολ το κλεινετε και  διατηρειτε στο ψυγειο και  συνοδευετε τα φαγητα ,αν θελετε πιο βελουδινη γευση,ολα αυτα τα υλικα να τα βαλετε στο μπλεντερ  !! Καλοφαγωτο !!!