Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2010

Τζιζ κέικ τούρτα φανταστική !!!




ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 10 ΚΟΜΜΑΤΙΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ

200 γρ κουβερτουρα παυλιδης

1 φλυτζ τσαγιου κρεμα γαλακτος

1\2 φλυτζ τσαγιου αχνη ζαχαρη

400 γρ τυρι φιλαδελφεια

2 κ σ μαργαρινη

1 βανιλια

100 γρ φιστικια αιγινης ωμα χοντροκομμενα

ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ

250 γρ μπισκοτα ολικης αλεσεως αλεσμενα στο μιξερ

4 κ σ μαργαρινη σε θερμοκρασια δωματιου

1 κ σ ζαχαρη

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

80 γρ φιστικια αιγινης ωμα!

ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΑΡΙΣΜΑ

200 γρ κουβερτουρα παυλιδης

1 φλυτζανι κρεμα γαλακτος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΒΑΣΗ

Σ ενα μπολ ανακατευετε της βασης τριβοντας με τα δαχτυλα να ενωθουν στρωνετε το μειγμα σε μια φορμα με αποσπωμενα καλο θα ηταν πλαινα ..πιεστε με τις παλαμες σας να δημιουργηθει μια βαση συμπαγης

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ

Στο μπολ του μιξερ βαλτε το τυρι κρεμα, το βουτυρο, και τη ζαχαρη χτυπηστε μεχρι να αφρατεψουν,λιωστε την κουβερτουρα στο φουρνο μικροκυματων κ η σε μπαιν μαρι, την βγαζετε κ προσθετετε την κρεμα γαλακτος λιγη λιγη ανακατεψτε να γινει ενα κ αφηστε να κρυωσει λιγο το ριχνετε οτα γινει πλεον χλιαρο στο μιγμα τυριου κ προσθεστε κ την βανιλια κ χτυπηστε το σε χαμηλη ταχυτητα για λιγο στο μιξερ ριξτε κ τα φιστικια ανακατεψτε κ αδειαστετο μεσα στη φορμα με την βαση. βαλτε το στο ψυγειο κ διακοσμηστε με φιστικι απο πανω .η το σταματατε εδω η το συνεχιζουμε  με το παρακατω τροπο .. φτιαχνουμε γλασσο με 200 γρ κουβερτουρα παυλιδης, την οποια θα ανακατεψετε κ 1 φλ κρεμα γαλακτος περιχυνετε με το γλασο την τουρτα αφου την εχετε ξεφορμαρει , κ μετα ψυγειο ..κι αμα αρχισετε να τρωτε δεν θα σταματατε ..την εχω κανει πολλες φορες ειναι κι ευκολη κ τελεια!!!