Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Τζιζ κέικ τούρτα φανταστική !!!




 
Υλικά για 10 κομμάτια

Για την γέμιση
200 γρ κουβερτουρα παυλιδης
1 φλυτζ τσαγιου κρεμα γαλακτος
1\2 φλυτζ τσαγιου αχνη ζαχαρη
400 γρ τυρι φιλαδελφεια
2 κ σ μαργαρινη
1 βανιλια
100 γρ φιστικια Αιγινης χοντροκομμενα

Για την βάση

250 γρ μπισκοτα ολικης αλεσεως αλεσμενα στο μιξερ
4 κ σούπας μαργαρινη σε θερμοκρασια δωματιου
1 κ σούπας ζαχαρη

Για την διακόσμηση
τρούφα σοκολάτας

Για το γλασάρισμα
200 γρ κουβερτουρα παυλιδης
1 φλυτζανι κρεμα γαλακτος

Εκτέλεση βάσης
Σ ενα μπολ ανακατευετε τα υλικα τις  βασης τριβοντας με τα δαχτυλα να ενωθουν στρωνετε το μειγμα σε μια φορμα με αποσπωμενα [τσέρκι] καλο θα ηταν πλαινα ..πιεστε με τις παλαμες σας να δημιουργηθει μια βαση συμπαγης

Ετοιμασια γεμισης
Στο μπολ του μιξερ βαλτε το τυρι κρεμα, το βουτυρο, και τη ζαχαρη χτυπηστε μεχρι να αφρατεψουν,λιωστε την κουβερτουρα στο φουρνο μικροκυματων κ η σε μπαιν μαρι, την βγαζετε κ προσθετετε την κρεμα γαλακτος λιγη λιγη ανακατεψτε να γινει ένα το μειγμα  κ αφηστε να κρυωσει λιγο Το ριχνετε οταν γινει πλεον χλιαρο στο μιγμα τυριου κ προσθεστε κ την βανιλια κ χτυπηστε το σε χαμηλη ταχυτητα για λιγο στο μιξερ ριξτε κ τα φιστικια ανακατεψτε κ αδειαστε το μεσα στη φορμα με την βαση. βαλτε το στο ψυγειο κ διακοσμειστε με φιστικι απο πανω .
Η το σταματατε εδω η το συνεχιζετε  με το παρακατω τροπο .. φτιαχνουμε γλασσο με 200 γρ κουβερτουρα παυλιδης, την οποια θα ανακατεψετε κ 1 φλ κρεμα γαλακτος περιχυνετε με το γλασο την τουρτα αφου την εχετε ξεφορμαρει , γύρω γύρω στολιζετε με τρουφα και με ένα κορνε κανετε σχεδιακια ππως στην φωτογραφια και  μετα ψυγειο ..κι αμα αρχισετε να τρωτε δεν θα σταματατε ..την εχω κανει πολλες φορες ειναι κι ευκολη κ τελεια!!!