Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Σνίτσελ ,σνιτσελάκια !!


 Υλικα
χοιρινα ,η μοσχαρισια  σνιτσελ
2 αυγα
φρυγανιά τριμμενη
λαδι για τηγανι
αλατι/πιπερι
Εκτελεση
Βαζουμε σε μια πιατελα τα σνιτσελ ,τα αλατοπιπερωνουμε .Σπαμε  και ανακατεύουμε  σε ενα μπολ τα αυγα,Βαζουμε σε ένα πιατο η σε ένα  σε αλουμινοχαρτο την φρυγανια [για να μην πλενουμε] και σε ένα άλλο αλουμινοχαρτο το αλευρι,τα αλευρώνουμε μετα τα βουταμε  στο αυγο ,και τελος  στην  φρυγανια .Τηγανίζουμε  σε χαμηλη θερμοκρασια,γυρνωντας  τακτικα ,Καλη σας ορεξη !!!