χοιρινα ,η μοσχαρισια σνιτσελ
2 αυγα
φρυγανιά τριμμενη
λαδι για τηγανι
αλατι/πιπερι
Εκτελεση
Βαζουμε σε μια πιατελα τα σνιτσελ ,τα αλατοπιπερωνουμε .Σπαμε και ανακατεύουμε σε ενα μπολ τα αυγα,Βαζουμε σε ένα πιατο η σε ένα σε αλουμινοχαρτο την φρυγανια [για να μην πλενουμε] και σε ένα άλλο αλουμινοχαρτο το αλευρι,τα αλευρώνουμε μετα τα βουταμε στο αυγο ,και τελος στην φρυγανια .Τηγανίζουμε σε χαμηλη θερμοκρασια,γυρνωντας τακτικα ,Καλη σας ορεξη !!!