Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Κεφτεδάκια!!

ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ


ΥΛΙΚΑ

1\2 κιμας χοιρινος περασμενος 2 φορες απο την μηχανη κομμενος

2 κουταλιες αλευρι

απο μισο κουταλακι .ριγανη,μπαχαρι,κιμινο,αλατι και πιπερι

4 ποτηρια ζεστο νερο για το μαγειρεμα

1\2 κουπα λαδι

1 κουταλια σουπας πελτε

1 κγ κοκκινο γλυκο πιπερι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΒΑΖΟΥΜΕ Σ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΤΟ ΚΙΜΑ,ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ [ΜΕΣΑ]ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ,ΤΟ ΑΛΑΤΙ ,ΤΟ

ΠΙΠΕΡΙΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΛΙΓΟ

ΜΕΓΑΛΟΥΤΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥς ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ

ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ,ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ

ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΛΥΚΟ ΠΙΠΕΡΙ ΒΑΖΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΛΑΔΙ .ΤΟΥΣ ΨΗΝΟΥΜΕ

ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 Β ΝΑ ΡΟΔΟΚΟΚΚΙΝΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ

ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΟΤΑΝ ΨΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ

ΣΤΑΘΟΥΝ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ Η ΜΕ ΡΥΖΙ,Η ΜΕ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ

ΠΑΤΑΤΕΣ ...ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!