Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΕΛΙΝΟ!! ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΟ!

ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ!!ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΡΕΑΣ!


ΥΛΙΚΑ

1 κτοπουλο σε τεμαχια

500γρ σελιν500γρ σελερι

200γρ.σελινοριζα

ελαιολαδο

αλατι,πιπερι

2 αβγα

χυμος 2 λεμονιων

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

βαζω το λαδι στην κατσαρολα να καψει,σωταρουμε καλα το κρεας του κοτοπουλου η του χοιρινου,αλατοποιπερωνουμε και ζεσταινω νερο και ριχνω να σκεπασει τα κομματια του κοτοπουλου η του κρεατος κ το αφηνω να βρασει

εν τωμεταξυ πλενουμε ολα τα χορταρικα σελινο,σελερυ,σελινοριζα,αφου πρωτα τα εχουμε καθαρισει ,και τα εχουμε κοψει σε φετες παχους ενος εκατοστου.ζεματαμε σε μια αλλη κατσαρολα τα λαχανικα να φυγει η αψαδα τους για 5 λεπτα. τα στραγγιζω.οταν το κοτοπουλο η το χοιρινο εχει μισοβρασει τα ριχνω στην κατσαρολα απο αυτο το σημειο κ περα δεν ξαναανακατευουμε το φαγητο.οταν βρασει ετοιμαζω το αυβγολεμονο χτυπω μαζι αυγα εαν εχετε μουλτακι ριξτε τα 2 αυγα ολοκληρα, το χυμο των λεμονιων και μια κουταλια κορν φλαουρ η αλευρι .χτυπηστε ολα μαζι,και ριξτε τα στην κατσαρολα να παει παντου.γινεται πολυ μα παρα πολυ νοστιμο !!!