Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Τηγανίτες !!!

 
 
 
ΥΛΙΚΑ


4 αυγα

200 γρ γιαουρτι

300 γρ φετα

1 κουπα λαδι

6 κουπες αλευρι για ολες τις χρησεις 1 κουταλια σουπας μπεκιν παουντερ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

θρυματιζετε το τυρι προσθεστε γιαουρτι,λαδι κ αυγα.οταν ενωθουν μεταξυ τους προσθεστε μπεκιν παουντερ λιγο λιγο το αλευρι θα γινει μια ζυμη μαλακια .βαλτε το λαδι να καψει κ μ ενα υγρο κουταλι παιρνετε κουταλιες απο το μιγμα το τηγανιζετε πολυ γρηγορα να μην μαυρισουν ,,καλη ορεξη !!