Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010

Χοιρινές μπριζόλες το κάτι άλλο !!!!

 






 ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΗΣ ΛΕΩ !! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΣΤΙΜΙΑ !!! ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ ΣΚΕΤΟ!!!!
ΥΛΙΚΑ
μπριζολες χοιρινες {λαιμος}
αλευρι
λαδακι
...αλατοπιπερο
θυμαρι
ριγανη
μισο ποτηρι νερου κρασι λευκο
λεμονι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
πλενουμε τις μπριζολες,τισ σκουπιζουμε με χαρτι κουζινας κ τις αλοιφουμε με ελαχιστο λαδι για να κολλησουν τα υλικα μας.μετα τις τοποθετούμε  σ ενα ταψακι και ριχνουμε  απο πανω αλατι.πιπερι.λιγη ριγανη,λιγο θυμαρι,βαζουμε σ ενα αλουμινοχαρτο αλευρι τις γυριζουμε και κανουμε  το ιδιο κι απο την αλλη πλευρα.Βαζουμε  το λαδι στο τηγανι να ζεσταθει ,αλευρωνουμε τις μπριζολες και τις τοποθετούμε μεσα ,  χαμηλωνουμε  την φωτια απο το 3 στο 2 και τις γυριζουμε ποτε απο την μια πλευρα ποτε απο την αλλη ,αυτο το κανουμε  κανενα τεταρτο ,αμεσως μετα ριχνουμε το κρασακι και τις αφηνουμε  να ψηθουν να το πιουν ολο ..σε σιγανη παντα φωτια .μολις το πιει το ζουμακι ολο ριχνουμε  το χυμο ενος λεμονιου ,τις γυρναμε τακτικα ,ετσι κι αλλοιως δεν αργουν ,και πιστεψτε με δεν θαχετε ξαναφαει τετοια μπριζολα!! Συνοδεύετε με πιλαφακι ,πατατες τηγανιτες .. καθαρα δικη μου ιδεα .κι οταν το φτιαχνω ολοι απορουν με το ..τι τρωνε..πως ειναι φτιαγμενο ..κ τι νοστιμια ειναι αυτη!!! ειναι πραγματικα το κατι αλλο!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τελεια συνταγη.......

Ανώνυμος είπε...

iperoxi geysh kai poli malaki h mprizola..teleio mesimeriano :) thanxx

Ανώνυμος είπε...

Μόλις απολαύσαμε ενα φανταστικό φαγακι!

Μπράβο σου!!!!

Ανώνυμος είπε...

eilikrina sugxarhthria, eginan pentanostimes!!!