Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010

Γιουβετσάκι από ζωμό γίδας !!!!!!!






 

Εκανα γιουβετσακι με το ζουμι της κι εγινε τελειο!!!

Αφου την εβρασα οπως σας ειπα στο τελος εβαλα δυο κουταλιες τις σουπας πελτε αλατακι πιπερακι αν δεν εχουμε βαλει κατά το βράσιμο το αδειασα σ ενα ταψακι προσθεσα και λιγο νερακι και μολις πηρε να κοχλασει εριξα μισο πακετακι και λιγο παραπανω κριθαρακι ,το αφηνω να το ξερετε αυτο ΠΑΝΤΑ για να γινετε τελειο απο την στιγμη που βαζετε το κριθαρακι ακριβως 10 λεπτα κ μετα το κλεινετε,ετσι κραταει και γινεται τελειο !!  Να το φτιαξετε εγινε πεντανοστιμο,κ να μην βαλετε καθολου λαδι !!εχει η γιδα λιπος!!

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ωραία ιδέα! αύριο θα σφάξω μία γίδα που βελάζει απέναντι και μου τη σπάει και θα σου πω αν μου άρεσε η συνταγή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων