Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2010

Ζελές Ανανάς ,καραμελωμένα αμύγδαλα,και γιαούρτι !! Δροσερό εύκολο γλυκάκι !

 

 

 




ΕΝΑ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΚΙ ΑΡΚΕΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ!!
ΖΕΛΕ ΑΝΑΝΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ!!
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΓΕΥΣΗ ΖΕΛΕ ΘΕΛΕΤΕ ΣΕ  ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΚΟΜΠΟΣΤΑΣ .
ΥΛΙΚΑ
1 κουτι ζελε ανανα
...2 Γιαουρτια πληρες καλυτερα
ι κουτι κονσερβα ανανα
ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΑ
3 κουταλιες σουπας ζαχαρη
ι χουφτα αμυγδαλα περασμενα στο μουλτι [θρυμματισμενα]
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ζεσταινουμε ενα ποτηρι νερο το αδειαζουμε σ ενα μπολ ριχνουμε κ 1 φακελακι ζελε και ανακατευουμε καλα.προσθετουμε το σιροπι ολο της κονσερβας και τα 2 γιαουρτια,ανακατευουμε καλα και προσθετουμε κ τον ανανα κομμενο σε μικρα κομματακια.το αδειαζουμε σ ενα πυρεξακι η σε μια φορμα κ το βαζουμε στο ψυγειο.για 2 ωρες
ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΑ
σ ενα κατσαρολακι τηγανακι οτι θελετε βαζετε την ζαχαρη και ανακατευετε για 3 λεπτα προσθετετε κ τα αμυγδαλα ανακατευετε συνεχεια και μολις σκουρηνει ειναι ετοιμο το αδειαζετε σε μια λαδοκολλα η σε μαρμαρο κ μολις περασει η ωρα του γλυκου το θρυμματιζεται απο πανω σε ολη την επιφανεια του !! καλη επιτυχια!! ευκολο ετσι??και δεν κοστιζει τιποτα!!