Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2010

ΟΜΕΛΕΤΑ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΗ!!

ΥΛΙΚΑ
για ατομικη ομελλετα
2 αυγα
4 κουτ σουπας κρεμα γαλακτος η νουνου
1 μετριο κομματακι φετα τριμμενο η με το χερι,η με πιρουνι
...3 πατατες τριμμενες στο χοντρο μερος του τριφτη
αλατι πιπερι
3 κουτ.σουπας νερο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
τριβουμε τις πατατες φειτε φωτογραφια]και τις βαζουμε στο τηγανι με λιγο λαδι κ τις τηγανιζουμε.εντωμεταξυ οσο τηγανιζονται ετοιμαζουμε τα αυγα .σε ενα μπολ σπαμε τα αυγα ,ριχνουμε ολα τα υλικα τα ανακατευουμε καλα και αφου ροδισουν οι πατατες [γινετε αμεσως αυτο]το ριχνουμε απο πανω .μολις καταλαβουμε οτι ψυθηκε απο κατω το γυρναμε το αναποδογυριζουμε με ενα μεγαλο πιατο ,ψυνουμε κι απο την αλλη πλευρα και ειναι ετοιμη!!!!











Δεν υπάρχουν σχόλια: