Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2010

χοιρινο ρολο γεμιστο..πολυ νοστιμο κι ευκολο!!!













ΥΛΙΚΑ
1 κιλο πανσετα χοιρινη (ζητηστε να σας το ανοιξουν οπως στην φωτογραφια απο τον κρεοπωλη)
3 ραβδους γραβιερα
2-3 ραβδους ρεγκατο
λιγες μακροστενες λωριδες απο διαφορες πιπεριες(μπορειτε κ μονο με πρασινη}
4-5 φετουλες μπεικον (προαιρετικα γινεται πιο νοστιμο)μουσταρδα,
ελαχιστο αλατι ,κ πιπερι .
3 ποτηρια νερο
σπαγγο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ανοιγουμε σε μια πιατελα το κρεας αφου το εχουμε πλυνει κ σκουπισει καλα,το αλατοπιπερωνουμε ολο γυρω γυρω ,κ μετα σε ολη την επιφανεια του βαζουμε μουσταρδα κ αν θελουμε λιγες φετουλες μπεικον σε ολο το κρεας οπως το βλεπουμε(προαιρετικο αλλα λιωνει το μπεικον κ δινει νοστιμια),μετα στην μια ακρη(γιατι θα το τυλιξουμε)του βαζουμε τα τυρια.τις πιπεριες κ το τυλιγουμε σφιχτα ,το δενουμε με σπαγγοκαι του βαζουμε μουσταρδα κι απ εξω .το βαζσε μια γαστρα καλλυτερα και ριχνουμε το νερο 3 ποτηρια νερο (εγω ριχνω κ λιγο κρασι μαζι)και το ψηνουμε στους 200 βαθμους .για 2 ωρες,κατα διαστηματα να ανοιγετε την γαστρα με προσοχη και να το γυρνατε ,αλλα κ να το ελενχετε..γινεται πολυ νοστιμο ,οταν κρυωσει το κοβετε σε ροδελλες και το σερβιρετε ,συνοδευετε με σαλατα σκετο,η με ρυζι ,η με πατατες ,η πουρε ,οτι σας αρεσει !!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να σου κανω μια ερωτηση η κρουστα που εχει απο πανω τι ακριβως ειναι??

Ανώνυμος είπε...

νομιζω οτι ειναι βουτυρο αν το βλεπω καλα!Καλη χρονια και πολυ ωραια συνταγη!