Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010

Χοιρινές μπριζόλες με κρέμα γάλακτος & μανιτάρια.




ΥΛΙΚΑ
 μπριζολες λαιμου χοιρινες
1 κυβο κνορ μοσχαρι
2 κ σ μουσταρδα αραιωμενη σε λιγο νερο
1 κρεμα γαλακτος μικρη
1 κρεμμυδακι ψιλοκομμενο
μισο ποτηρι κρασι λευκο
ι κουτακι μανιταρια μικρο κονσερβα η φρεσκα
λιγο λαδακι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε στο τηγανι το λαδακι κ τηγανιζουμε τις μπριζολες,τις βγαζουμε σ ενα πιατο και  ριχνουμε στο τηγανι τα μανιταρια και το κρεμμυδι να καβουρτιστουν τα σβηνουμε με το κρασακι και μολις εξατμιστει προσθετουμε ολα τα υλικα .δηλαδη ,κυβο ,μουσταρδα,κρεμα και τις μπριζολες,σιγοψηνουμε για αλλα 15 λεπτα με 20 και ειναι ετοιμες να βαλετε και λιγο πιπερακι , Ειναι τελειες !!!! να το φτιαξετε ολοι!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Gata τελεια η συνταγη σου ευχαριστω !!

Ανώνυμος είπε...

Πεντανόστιμη!

Ανώνυμος είπε...

το λαδι απο τις μπριζολες το πεταμε ετσι?δεν προσθετουμε στο ιδιο τη σαλτσα?