Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Tσιπούρα ψητή!!!!







 ΥΛΙΚΑ
1 τσιπούρα [οχι ιχθυοτροφείου εδώ ]
αλάτι-ρίγανη
λαδόκολα
για το ψάρι μετά το ψήσιμο,λίγο μαιντανό,λίγο λαδάκι,΄λεμόνι΄.ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι [προαιρετικό]
...ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε μιά λαδόκολλα στο ταψάκι και τοποθετούμε μέσα το ψάρι το οποίο το έχουμε καθαρίσει πρώτα και το έχουμε αλατίσει ,και πασπαλίσει με ρίγανη.το ψήνουμε στο γκρίλ μέχρι να ροδίσει απο την μία κ μετά κ από την άλλη,όταν ψηθεί και κρυώσει το καθαρίζουμε και εχουμε ετοιμάσει το λαδολέμονο του με,1 χυμό  λεμόνι,1 κ σούπας λάδι,λίγο μαιντανό,καί λίγο μαιντανό ψιλοκομμένο.ρίχνουμε το υλικό αυτό από πάνω στο καθαρισμένο ψάρι και καλή μας όρεξη !! Συνοδεύετε η με χόρτα,η σαλάτα!!