Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Ντοματόρυζο!




ΜΙΑ ΩΡΑΊΑ ΙΔΈΑ ΓΙΑ ΌΣΟΥΣ ΝΗΣΤΕΎΟΥΝ!
ΥΛΙΚΑ
1 κρεμμυδάκι πολτοποιημένο
2 φρέσκες ώριμες ντομάτες
ελαιόλαδο
1 κύβο σπιτικό λαχανικών
αλατο΄πίπερο
2 φλυτζάνια ρύζι κίτρινο για πιλάφι
6 φλυτζάνια νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στην κατσαρόλα μας λάδι και κρεμμύδι ,σοτάρουμε για λίγο και προσθέτουμε τις ντομάτες πολτοποιημένες.βράζουμε για 5 λεπτά και προσθέτουμε το νερό .Μόλις αρχίσει να βράζει προσθέτουμε και το ρύζι και σιγοβράζουμε μέχρι να πιεί όλο το νερό του και να γίνει μελάτο !