Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011

Σφολιατίνια με κανέλα και ζάχαρη!

 
 
 
 
 
 
Yλικά

 

 
Φύλλο σφολιάτας
 κανέλα
ζάχαρη
αβγό
[η ποσότητα ανάλογα το πόσα θα φτιάξετε για 1 φύλλο σφολιάτας είναι 45 ζάχαρη 3 κανέλα 1 αβγό




 Ανοίγουμε σε μία επιφάνεια το φύλλο σφολιάτας  και έχουμε χτυπήσει το αυγό σε ένα μπόλ και με ένα πινέλο περνάμε όλη την επιφάνεια .Πασπαλίζουμε με κανελοζάχαρη και τα κόβουμε σε στενές λουριδίτσες πάχος ενός δαχτύλου .Πιάνοντας την μία άκρη και την άλλη τα στρίβουμε αντίθετα την μία πλευρά από την άλλη .Αν θέλουμε τα κόβουμε πιό μικρά ,η τα αφήνουμε μεγάλα .Βάζουμε μία λαδόκολα κι αν δεν έχετε με λίγο λάδι το ταψάκι και τα ψήνουμε στους 180 μέχρι να ροδίσουν .