Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Χοιρινά σνίτσελ ρολό με πιπεριές και τυρί super!!















 

Μερίδες: 5
Xρόνος: 60' λεπτά
Bαθμός δυσκολίας:Πολύ εύκολη


1 κιλό σνίτσελ χοιρινά
4 φύλλα κρούστας
1 κόκκινη πιπεριά κομμένο σε μακρόστενα κομμάτια
1 πράσινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
τυρί γκούντα κομμένο σε λωρίδες μακρόστενες
αλάτι πιπέρι
λίγο ελαιόλαδο
Μπέικον [προαιρετικά ]

Σημείωση
Στην συνταγή μας χρειαζόμαστε τα 2 η 3 φύλλα να τυλίξουμε σε περίπτωση που μας ανοίξει τυλίγουμε με τα υπόλοιπα ,Φροντίζουμε το κρέας να είναι στεγνό και τυλίγουμε στα γρήγορα δεν το αφήνουμε να μας μουλιάσει το φύλλο.






Αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ
Στρώνουμε σε μία επιφάνεια τα 2 φύλλα κρούστας τοποθετούμε τα σνίτσελ στην σειρά ομοιόμορφα [με γρήγορες κινήσεις μην μουλιάσει και μας ανοίξει το φύλλο,αν μας συμβεί αυτό το τυλίγουμε σε ρολό ,και προσθέτουμε άλλα 2 φύλλα απ΄έξω ,το ξανατυλίγομαι δηλαδή]
Στρώνουμε από πάνω τις πιπεριές ομοιόμορφα και το τυρί μας και τυλίγουμε σε ρολό .αν μας ανοίξει κάντε αυτό που σας είπα παραπάνω .
Το τοποθετούμε σε ταψί,το περιχύνουμε με λίγο λάδι,το σκεπάζουμε με λαδόκολλα και το ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 2 ώρες περίπου .
Συνοδεύουμε με ότι μας αρέσει ,και οταν ψηθεί και κρυώσει το κόβουμε φετούλες .

ΠΡΟΣΟΧΗ
Τις πατατούλες τις ψήνουμε μόνες τους σε άλλο ταψάκι ,για να συνοδέψουν το ρολό δεν μπαίνουν όλα μαζί γιατί θα μουλιάσει το φύλλο .

Συνοδεύετε ωραία με πατατούλες φούρνου κομμένες σε μικρά κομματάκια δηλαδή κυδωνάτες και κομμένες ξανά στην μέση,πασπαλισμένες με αλατοπίπερο,ρίγανη,λεμόνι.και ελαιόλαδο ,και 1 ποτήρι νερό στο οποίο μέσα αραιώνουμε 1 γενναία κουταλιά τις σούπας μουστάρδα  [δεν είναι πολύ η πατάτα το πίνει κατά το ψήσιμο] τα ανακατεύουμε όλα μαζί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς .

Αν θέλουμε να εμπλουτίσουμε το φαγητό μας σε γεύση προσθέτουμε και λίγο μπέικον ανάμεσα στις πιπεριές και το τυρί.
Δειτε περισσότερες συνταγές ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ