Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Τσίζ κέικ μπράουνις .!!







συνταγή απο το περιοδικό στείλτε μας την συνταγή σας υπογράφει η κυρία Ηλιάνα Καλασαρίνη

ΥΛΙΚΑ [έφτιαξα διπλή δόση ,αν θέλετε πιό λίγο χωρίστε τα υλικά στην μέση ]
ΚΕΙΚ
170 Γραμ .βούτυρο
1 σοκολάτα κουβερτούρα
260 γραμ.ζάχαρη
4 αυγά
140 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κουτ.σούπας κακάο
ελάχιστο αλάτι
2 βανίλιες
160 γραμ νιφάδες σοκολάτας
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
2 πακέτα των 200 γραμ.τυρί κρέμα philadelphia
2 κρόκους αυγών
150 γραμ.ζάχαρη
1 βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε την σοκολάτα μαζί με το βούτυρο σε μέτρια φωτιά,το βάζουμε σε λίγο βαθιά κατσαρόλα για να συνεχίσουμε .
Το αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε την ζάχαρη χτυπώντας με το μίξερ και στην συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά.
Προσθέτουμε στην συνέχεια και το αλεύρι ,βανίλιες ,κακάο,αλάτι,και νιφάδες σοκολάτας .
Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι 30επι 20 εκατοστών και απλώνουμε το μίγμα ομοιόμορφα μέσα .
Ανάβουμε τον φούρνο στούς 180 βαθμούς.
ΚΡΕΜΑ
Σε ένα μπόλ βάζουμε το τυρί κρέμα την ζάχαρη,.τους 2 κρόκους αυγών και την βανίλια ,χτυπάμε να ενωθούν καλά.
Τοποθετούμε το μίγμα επάνω από το προηγούμενο και με μία σπάτουλα το σατρώνουμε ομοιόμορφα κι αυτό .
Το ψήνουμε για 35 με 40 λεπτά στους 180 βαθμούς .Οταν κρυώσει το κόβουμε τετράγωνα κομμάτια!