Πάστα Φλώρα με ζυμη Ταρτας
Υλικά
½ πακέτο Αλευρι
1 φλιτζάνι μαργαρίνη
½ φλιτζάνι ζάχαρη
½ φακελάκι μπέικιν
2 αυγά
μαρμελάδα
Εκτέλεση
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη στο μίξερ.
Συνεχίζοντας το χτύπημα, προσθέτουμε ένα-ένα τα
αυγά και το αλεύρι ανακατεμένο με το μπέικιν και
ζυμώνουμε, κατοπιν βαζουμε την ζυμη στο ψυγειο
για 2 ωρες. Ανοίγουμε τη ζύμη σε φόρμα τάρτας,
καλά βουτυρωμένη. Γεμίζουμε με μαρμελάδα η γλυκο
του κουταλιου της αρεσκείας μας και διακοσμούμε με
λεπτά φυτίλια ζύμης που έχουμε κρατήσει.
Αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε σε προθερμασμένο
φούρνο στους 200οC για 40'.
Καλη σας επιτυχια!!!
Υλικά
½ πακέτο Αλευρι
1 φλιτζάνι μαργαρίνη
½ φλιτζάνι ζάχαρη
½ φακελάκι μπέικιν
2 αυγά
μαρμελάδα
Εκτέλεση
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη στο μίξερ.
Συνεχίζοντας το χτύπημα, προσθέτουμε ένα-ένα τα
αυγά και το αλεύρι ανακατεμένο με το μπέικιν και
ζυμώνουμε, κατοπιν βαζουμε την ζυμη στο ψυγειο
για 2 ωρες. Ανοίγουμε τη ζύμη σε φόρμα τάρτας,
καλά βουτυρωμένη. Γεμίζουμε με μαρμελάδα η γλυκο
του κουταλιου της αρεσκείας μας και διακοσμούμε με
λεπτά φυτίλια ζύμης που έχουμε κρατήσει.
Αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε σε προθερμασμένο
φούρνο στους 200οC για 40'.
Καλη σας επιτυχια!!!