Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Τσίζκέικ με Βατόμουρο !!! Θα το φτιάξετε πολλές φορές !!!!

Υλικά
1 πακέτο μπισκότα πτί μπέρ
1 τυρί τύπου philadelphia
1 μικρό βούτυρο Κερκύρας
300 γραμ.κρέμα  σαντιγί
3 κουταλιές σούπας ζάχαρη άχνη
1  βαζάκι μαρμελάδα κατά προτίμηση βατόμουρο


Εκτέλεση

Λιώνουμε στο μούλτι η μπλέντερ τα μπισκότα να γίνουν σκόνη
το βάζουμε σε ένα μπολάκι και ρίχνουμε το βούτυρο από πάνω .
Το ανακατεύουμε με το χέρι να πάει παντού ΄.
Σε μία φόρμα στρογγυλή με δαχτυλίδι αποσπώμενο αδειάζουμε το μίγμα
το πιέζουμε με το χέρι και το στρώνουμε ομοιόμορφα.
Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο  στους 180 βαθμούς για 10λεπτά.
Χτυπάμε στο μίξερ την σαντιγί μαζί με τις 3 κουταλιές άχνη μέχρι να αφρατέξει και να δέσει .
προσθέτουμε και το τυρί κρέμα philadelphiaκαι χτυπάμε να ανακατευτεί καλά .
Στρώνουμε στο μπισκότο που έχει κρυώσει το μίγμα σαντιγί-τυρί ομοιόμορφα.
Με προσοχή στρώνουμε από πάνω την μαρμελάδα .
Το τοποθετούμε στο ψυγείο να κρυώσει και να κόβετε 3-4 ώρες και καλοφάγωτο!!!
 Είναι πραγματικά Θεικό!!!!!
Σημείωση
Την μαρμελάδα αν είναι πηχτή την αραιώνουμε ρίχνοντας στο βαζάκι μέσα λίγο νερό και ανακατεύοντας καλά.\την θέλουμε λίγο ρευστή να την στρώσουμε εύκολα.
Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι μαρμελάδα έχετε ,η ότι σας αρέσει  σε γεύση .
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ 




ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ





Δείτε περισσότερες συνταγές ΕΔΩ  ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ