Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015

Σνίτσελ!! Πολύ ωραίο κι εύκολο πιάτο!!





Υλικά μερίδες 6

6 σνίτσελ χοιρινά
αλεύρι
φρυγανιά τριμμένη
5  αυγά χτυπημένα με τον αυγοδάρτη για βούτηγμα σνίτσελ
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο για τηγάνι ,η Καλαμποκέλαιο
λεμόνι





Εκτέλεση
Πλένουμε σκουπίζουμε καλά τα σνίτσελ.
Τα βουτάμε στο αυγό,μετά τα κυλάμε  στο  αλεύρι,μετά τα βουτάμε στο αυγό,και τέλος στην φρυγανιά  .
Τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι ,μέτρια θερμοκρασία να μας ψηθούν μέσα .
Τα γυρίζουμε με προσοχή μόλις χρυσαφίσουν από την μία πλευρά γυρνάμε και από την άλλη '
Χρόνος μαγειρέματος περίπου 15 με 20 λεπτά.
Σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές η με σαλάτα ,η ότι άλλο επιθυμούμε.
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ 


Δείτε περισσότερες συνταγές πατώντας ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ