Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015

Tηγανίτες μήλου με κουρκούτι!!



 Υλικά [μερίδες 4]

4 μήλα ξυνά κατά προτίμιση
4 κουταλιές σούπας αλεύρι
ελάχιστο αλάτι στην μύτη του κουταλιού
λάδι καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα
2 αυγά
2 κουταλιές σούπας ζάχαρη κανονική
άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα




Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά μαζί το αλεύρι και το αλάτι.
Πασπαλίζουμε τις ροδέλες μήλου με την κανονική ζάχαρη 
Βουτάμε τις ροδέλες μήλου μέσα στο κουρκούτι και τηγανίζουμε σε πολύ καυτό λάδι που θα πρέπει να τις σκεπάζει .
Με τρυπητή κουτάλα τις βγάζουμε και τις τοποθετούμε για λίγο σε αποροφητικό χαρτί κουζίνας σερβίρουμε αμέσως πασπαλισμένες με ζάχαρη άχνη .