Πέμπτη, 9 Απριλίου 2015

Της σχάρας ψητό!







Σάλτσα κρέατος !!
Συστατικά:

4 k "κρέας" κομμένο σε λεπτές φέτες η μπριζόλες 

4 κουταλιές σούπας  απλό γιαούρτι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Χυμό λεμονιού
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
2 κουταλάκι του γλυκού μπαχαρικά της αρεσκείας σας
4 σκελίδες σκόρδο, τριμμένες
½ κουταλιά σούπας αλάτι
½ κουταλάκι πιπέρι

Μέθοδος:

Βάλτε το κρέας σε ένα γυάλινο βάζο ή μια πλαστική τσάντα

Σε ένα μικρό μπολ, ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και περιχύνουμε τις μπριζόλες

το αφήνουμε να μαριναριστεί για 2 ώρες ή όλη την νύχτα

το ψήνουμε στην σχάρα η στο γκρίλ η στα κάρβουνα πάνω από 10 λεπτά ανά πλευρά