Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Mπισκοτογλυκό διαφορετικό!!!

Υλικά
1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
3 κουταλιές τις σούπας κακάο
1 κούπα μαργαρίνη βούτυρο μαλακό
3 κουταλιές τις σούπας ζάχαρη άχνη
1 κούπα καρύδια χονδροκομμένα
1 κούπα κρέμα γάλακτος
2 φάκελα κουβερτούρα Γιώτης
Επικάλυψη
ι κουτάκι σαντιγί.
2-3 κουταλιές ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
Ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος και ρίχνετε μέσα το περιεχόμενο των 2 φακέλων νιφάδες κουβερτούρας.
Ανακατεύετε καλά να λιώσει η σοκολάτα και την αφήνετε στην άκρη να κρυώσει.
Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με το κακάο και την άχνη ζάχαρη μέχρι να γίνει το μίγμα αφράτο.
Σε ένα μπολ σπάζετε τα μπισκότα και τ ανακατεύετε με τα καρύδια .
Ενώνετε το μίγμα σοκολάτας με το μίγμα βουτύρου και το προσθέτετε στα μπισκότα .Ανακατεύετε πολύ καλά και βάζετε το μίγμα σε λαδωμένη φόρμα .
Βάζετε την φόρμα στο ψυγείο για 2 με 3 ώρες .
Ξεφορμάρετε το γλυκό και γαρνίρετε με την χτυπημένη σαντιγί.
Μπορείτε να παραλείψετε την σαντιγί και να πασπαλίσετε το γλυκό με τρούφα η νιφάδες σοκολάτας.