Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015

Παγωτό σε αδειασμένο πορτοκάλι !

 Υλικά
 6-8 πορτοκάλια
300 γρ. Σπιτικό γιαούρτι
50 γρ. Αμύγδαλα
3 κουταλιές της σούπας ρούμι / κονιάκ
4-6 μπισκότα digestive

Εκτέλεση
Καθαρίστε τα πορτοκαλια.
 Στο μίξερ ανακατεύουμε το γιαούρτι, πορτοκάλι, αμύγδαλο, το ρούμι / κονιάκ και τα μπισκότα.
Με αυτό το μίγμα γεμίστε τη φλούδα πορτοκαλιού και το αφήνουμε μερικές ώρες στην κατάψυξη. Είναι πολύ καλό και νόστιμο.

Συνταγή  Virginia Papadopoulo Panait-- Οι Κουζινίστας