Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015

Μούρο γλυκό κουταλιού !! Το πιό γρήγορο !!!

Υλικά
400 γρ. μούρα,
300 γρ. ζάχαρη
 1 φλ.τσαγιού νερό
 χυμό μισού λεμονιού
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα μούρα και κόβουμε με ψαλίδι τα κοτσανάκια .
Εν τω μεταξύ βάζουμε σε κατσαρόλα το νερό με την ζάχαρη να βράσουν για 10 λεπτά και μετά προσθέτουμε τα μούρα .
Τα αφήνουμε για 10 λεπτά να βράσουν και πριν τα αποσύρουμε από την φωτιά ρίχνουμε και τον χυμό λεμονιού. 
Όταν κρυώσει εντελώς το φυλάσσουμε  σε βάζα .Καλή επιτυχία !!

Συνταγή από  Αγγελική Μπέσιου .