Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015

Κέικ με κακάο ,χωρίς αυγά,αρωματισμένη ζάχαρη από πορτοκάλια & το ξύσμα του!!


Όποιος βιάζεται σκοντάφτει..δε μπορούσα να περιμένουμε να κρυώσει καλά.
Και δε μου κόπηκε ομοιόμορφα....αλλά η γεύση πολύ γευστική!!!


Υλικά
1 κούπα αραβοσιτέλαιο
1 κούπα ζεστό νερό
 1/2  κούπα κακάο κοσκινισμένο
2 κούπες φαρίνα απ
2 βανίλιες
  1/2 κούπα βούτυρο λιωμένο
1/5 κούπα ζάχαρη
4 μπισκότα γεμιστά Παπαδόπουλου
2 πορτοκάλια τον χυμό και το ξύσμα το κρατάμε για την ζάχαρη να στολίσω το κέικ

Εκτέλεση 
Χτυπάω λάδι με ζάχαρη μετά ρίχνω όλα τα άλλα και τελευταίο το νερό το ζεστό προς χλιαρό.
Έχετε κάνει στο μίξερ σκόνη τα μπισκότα......
Βουτυρώνω την φόρμα μου αφού την πασπαλίσω με κακάο.
 Ψήνω παν τα σε προθερμασμένο φούρνο πάνω κάτω στους 10-185 βαθμούςγια 55 λεπτά....
Τώρα βάζω μισή κούπα ζάχαρη και το ξύσμα πορτοκαλιού και το τρίβω στα χέρια μου το βάζω σε μπολάκι..
Και όταν βγάλω το κέικ πασπαλίζω.
Ο πιο ωραίος συνδυασμός κακάο πορτοκάλι.Καλή επιτυχία !!!

Συνταγή από
Η Τρελοκουζινα Της Βασουλας