Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015

Γρανίτα Καρπούζι ότι πιο δροσερό !!!!

Υλικά:
8 φλ.τσ. καρπούζι που έχουμε κόψει σε κομμάτια, χωρίς κουκούτσια
1/3 φλ.τσ. χυμό από λεμόνι
1 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
1/2 κ.γ. αλάτι

Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα τα υλικά στον επεξεργαστή τροφίμων και επεξεργαζόμαστε μέχρι να έχουμε ενα λείο μίγμα.
Μεταφέρουμε το μίγμα σε ενα μπόλ και το βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει.
Tip: Ανα μια ώρα περίπου ανακατεύουμε το μίγμα ώστε να μην κρυσταλλώσει!

Συνταγή από  Μaria Lagou salt and sugar --Oi Κουζινίστας