Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015

Ρολό χοιρινό γεμιστό με μείγμα πιπεριών,χαλούμι και μπέικον!!!




Προσοχή το μαχαίρι μας πρέπει να είναι πολύ ακονισμένο και να κόβουμε παράλληλα έτσι ώστε να έχουμε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα
  Ανοίγουμε το κομμάτι έτσι ώστε να έχουμε ένα λεπτό φιλέτο διότι στο τύλιγμα θα μας ψηθεί καλύτερα

Το πατάμε για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα χωρίς ανηφοροκατηφόρες
 Μείγμα πιπεριού άσπρο,πράσινο,ροζ,με περισσότερο το ροζ,σκόνη μουστάρδας,πάπρικα καπνιστή,ρίγανη,αλάτι ημίχ

ονδρο

 Απλώνουμε τις φέτες από ζαμπόν & Μπέικον

 Επιλέγουμε τυρί όπως το χαλούμι το οποίο στην φωτιά δεν θα μας λιώσει και πέσει

 τυλίγουμε σφιχτά

 Δένουμε με κέρινο σπάγκο
Περνάμε καλαμάκια από σουβλάκι για να κρατηθεί και να κοπεί



  Περνάμε τα σουβλάκια και κόβουμε τα ρολά

 Τα ρολά μας έτοιμα για ψήσιμο


Πασπαλίζουμε με το μείγμα των μπαχαρικών και στις δυο πλευρές

  Και ψήνουμε !!!!



Μίλτος Σουλιώτης