Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015

Υγρή σοκολατόπιτα !!!


Υλικά για ταψάκι μεγέθους τούρτας

 Υλικά συνταγής

    5 αυγά
    250 γρ. μαλακό βούτυρο
    250 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
    3/4 κούπα τσαγιού ζάχαρη
    1/2 κούπα τσαγιού  αλεύρι για όλες τις χρήσεις
    2 κ.σούπας. κακάο
    1  βανίλια
    ελάχιστο  αλάτι

Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ.
Τα ανακατεύουμε με σύρμα να ενωθούν.
Βουτυρώνουμε ένα μικρό ταψάκι.
Βρέχουμε και τσαλακώνουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα, το ανοίγουμε και το στρώνουμε στο ταψί. .
Αδειάζουμε το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς για 15'. ΜΟΝΟ
Όταν το βγάζουμε από το φούρνο είναι αρκετά υγρό.
 Όσο κρυώνει σφίγγει αλλά μέσα στο κέντρο παραμένει ρευστό.
Σερβίρουμε με παγωτό αν θέλουμε .
Στολίζουμε με σαντιγί χρησιμοποιόντας κορνέ να βγεί με σχεδιάκι .Καλή επιτυχία!!
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ