Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Κολοκυθοκεφτεδες με σάλτσα άνηθου


Είναι αφράτοι! Είναι  άκρως εξαιρετικοί!!!

Υλικά
2 φλιτζάνια Κολοκυθάκια τριμμένα, και στραγγισμένα καλά
1/2 φλιτζάνι αλεύρι [ίσως χρειαστεί και παραπάνω να δούμε να στέκετε στο κουτάλι μας ]
2 αυγά
1/4 φλιτζάνι άνηθος
1 κ.γγ μπεικιν
1/4 φλιτζάνι Τριμμένη φέτα
 Σκόρδο Αλάτι
3 κ.σ λάδι

Για την σάλτσα
1/2 φλιτζάνι Γιαούρτι
2 σκελίδες σκόρδο
2 κ.σ άνηθο
λίγο μηλόξυδο για έξτρα γεύση 
Αλάτι

Οδηγίες
Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί!  Βάλτε σε ένα τηγάνι λίγο λάδι να κάψει και
ρίξτε κουταλιά -κουταλιά το μείγμα , τηγανίστε και από τις 2 πλευρές γυρίζοντάς προσεκτικά με σπατουλίτσα !

Για την σάλτσα!
Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί και σερβίρετε μαζί με τους υπέροχους κολοκυθοκεφτέδες !
ΔΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές πατώντας ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ