Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Σοκολατένιο κέικ του λεπτού με πάμφηνα υλικά & λίγα!!!

 ΥΛΙΚΆ

1.5 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι 
1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη , 
1 βανίλια 
 ι κουταλάκι του γλυκού σόδα 
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
 3 κουταλιές της σούπας κακάο απλό.
 1/3 του φλιτζανιού σπορέλαιο
1 κουταλιά τις σούπας άσπρο ξύδι [αν δεν υπάρχει βάζουμε απλό ]
1φλυτζάνι νερό δε θερμοκρασία δωματίου

 Οδηγίες

Ανμειγνύεις αλεύρι, ζάχαρη, βανίλια σόδα αλάτι κακάο όλα αυτά καΐλα με ένα αυγογδάρτη.
Και προσθέτεις το σπορέλαιο , το   ξύδι και το  νερό 
Αυτό είναι, τα ανακατεύεις πολύ καλά και το ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς .
Το ταψάκι να μην είναι πολύ μεγάλο, αν είναι στρογγυλό 25 εκατ διάμετρος η φόρμα του κέικ μακρόστενη η τετράγωνο μικρό.
Τέλος πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη άχνη.Καλή επιτυχία!!!

Συνταγή  Stella Spinoula-Οι Κουζινίστας