Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015

Ντόνατς με γέμιση μερέντας!

 Περισσότερες συνταγές ΕΔΩ Μαγειρική και Συνταγές 

 Υλικά

1 φλιτζάνι γάλα χλιαρό
1 αυγό
1 κουταλιά βούτυρο λιωμένο
1 φακελάκι μαγιά
3 κουταλιές ζάχαρη
λίγο αλάτι
αλεύρι όσο πάρει να γίνει μια ζύμη που να κολλάει ελαφρώς στα χέρια.
Μερέντα
άχνη ζάχαρη   για το πασπάλισμα

Εκτέλεση
Ζυμωνουμε όλα τα υλικά μαζί και αφήνουμε να φουσκώσει.
Πλαθουμε στρογγυλά ντονατσάκια και τηγανιζουμε.
Τα χαράζουμε στη μέση και τα αλειφουμε με μερέντα.
 Τέλος τα βουτάμε στην άχνη! 
Eva Triantafilidou