Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015

Μανιτάρια πλευρώτους ψητά!

  Μαγειρική και Συνταγές

Υλικά

1 κιλό μανιτάρια πλευρώτους
2 κ.σ. μπαλσάμικο
100 γρ φρυγανιά τριμμένη
1 ματσάκι μαιντανό  ψιλοκομμένο
4 κ.σ. λάδι
χυμός από 1 λεμόνι
αλάτι & πιπέρι

Εκτέλεση

  • Πλένουμε και κόβουμε τα χοντρά κοτσάνια από τα μανιτάρια.
  • Κόβουμε τα μανιτάρια σε κομμάτια μετρίου μεγέθους και τα αλατοπιπερώνουμε.
1. Τοποθετούμε τα μανιτάρια σε ένα ταψί ή πυρέξ και ρίχνουμε το χυμό λεμονιού, τη φρυγανιά, το λάδι και το μπαλσάμικο.
2. Ψήνουμε στο grill μέχρι να ροδίσουν για περίπου 25 λεπτά.
Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαιντανό !