Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015

Πτι φουράκια πανεύκολα!!!

ΔΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές ΕΔΩ Μαγειρική και Συνταγές 
 

μισή κούπα χυμό πορτοκάλι 
μια κούπα άχνη ζάχαρη 
λίγο αλάτι
 ένα κουταλάκι μπεικιν και ανακατεύουμε.

 Προσθέτουμε 600 γρ περίπου αλεύρι (πρέπει η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια). Ζυμώνουμε και την ανοίγουμε φύλο στον πάγκο μας. 
Φτιάχνουμε ότι σχέδια θέλουμε με κουπάτ η με ένα φλιτζανάκι του καφέ. Ψήνουμε στους 180 για 12-15 λεπτά. 
Αλείφουμε κάθε μπισκοτάκι με μαρμελάδα ή μερέντα και τα καπακώνουμε. Λιώνουμε κουβερτούρα με λίγο γάλα και λίγο μαργαρίνη βουτάμε την άκρη τους και τα τοποθετούμε σε σχάρα μέχρι να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα!