Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015

Ψωμάκια Βρώμης !!!


Ψωμάκια Βρώμης !!!
1 κιλο αλεύρι χωριάτικο
500 γραμ αλεύρι βρώμης
1κσ μελασσα
1κσ ταχίνι
2 κγ κανελλα
1/2 κγ τσίλι
1κγ αλάτι
1 φακελάκι μαγια


Δείτε περισσότερες συνταγές ΕΔΩ Μαγειρική και Συνταγές

Οδηγίες
 
Ανακατευουμε ολα τα υλικα ενω το ταχινι το διαλυουμε στο χλιαρο νερο και αρχιζουμε να ζυμωνουμε ριχνοντας λιγι λιγο το νερο μας οταν εχει γινει μια μαλακη ζυμη την βαζουμε 1 ωρα να ερθει να φουσκ'ωσει και κοβουμε μικρα κομματια πλαθοντας τα ψωμακια, τα πασπαλιζουμε με λιγη βρωμη αφου εχου λιγοβρεξει τα ζυμαρια για να κολησει και ψηνουμε για 30 ωρα στους 180 αερα
Μίλτος Σουλιώτης-οι κουζινίστας