Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Τα δικά μας τσίπς με ρίγανη!!!

                                  ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Πώς τα φτιάχνουμε
 Κόβουμε της πατατούλες από την μεριά του τρίφτη  που είναι για της λεπτές φέτες της βάζουμε μέσα σε ένα μπολ αλλάζουμε τουλάχιστον 5-6 νερά πρέπει να φύγει καλά όλο το άμυλο για να μην κολλάνε μεταξύ τους τα αφήνουμε περίπου 15λεπτα στο νερό για να σκληρύνουν. Προσθέτουμε λίγο πιπέρι που τους δίνει την γεύση του εμπορίου αλάτι ρίγανη και τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι κατά προτίμηση καλαμποκέλαιο !!





Για το ντιπάκι
 Ανακατέψτε ένα κεσεδάκι γιαούρτι
2 κουτ.σούπας μαγιονέζα
2 κουτ.σούπας κέτσαπ
 1 κουτ,σούπας μουστάρδα και συνοδέψτετα ...!!!
Gogo Samiou