Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Μανιτάρια γεμιστά!

Πρώτα τα ξεφλουδίζω απ έξω και με ένα κουταλάκι ξύνω και βγάζω από μέσα το μαύρο χνούδι. Φτιάχνω μια σαλτσούλα με μια κονσέρβα ντομάτα ψιλοκομμένη λίγο λάδι αλάτι πιπέρι. Έβαλα λουκάνικο ψιλοκομμένο τη σάλτσα και από πάνω γκούντα τριμμένη. Μπορείς να βάλεις ότι άλλο θες. Τα έβαλα στο πυρέξ έριξα και λίγο νεράκι για να ψηθούν καλά τα μανιτάρια και έψησα για μισή ώρα στους 200 βαθμούς αέρα!
  Eva Triantafilidou