Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Κεικάκια σε 10 λεπτά !!!





 Δεν θα το πιστέψετε ότι ΜΟΝΟ σε 10 λεπτά και με 3 υλικά φτιάχνετε αυτά τα υπέροχα κεικάκια για τον καφέ το τσάι το κολατσιό τα παιδάκια !!!
ΦΤΙΆΞΤΕ ΤΑ θα ξετρελαθείτε χωρίς να ασχοληθείτε πολύ και θα τα λατρέψετε !!!

Υλικά
1 μερέντα το μικρό μέγεθος
10 κουταλιές σούπας αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 αυγά






Τι κάνουμε
Σε ένα μπολ χτυπάμε για 2 λεπτά τα αυγά ολόκληρα.
Προσθέτουμε όλη την μερέντα ανακατεύουμε σε χαμηλή ταχύτητα κι αμέσως προσθέτουμε τις 10 κουταλιές σούπας αλεύρι.
Ανακατεύουμε καλά.
Βουτυρώνουμε μία φόρμα με θηκούλες ραντίζουμε και με λίγο αλεύρι τινάζουμε την φόρμα να φύγει το περιττό αλεύρι και με ένα κουτάλι τις σούπας γεμίζουμε τις θηκούλες μέχρι την μέση.





Έχουμε προθερμάνει τον φούρνο 180 βαθμούς και τα ψήνουμε ΠΡΟΣΟΧΗ ακριβώς 10 με 12 λεπτά για να παραμείνουν μέσα υγρά με την σοκολάτα.
Σερβίρουμε σκέτα , η με παγωτό ,η με σαντιγί η με ζάχαρη άχνη.
Αν τα θέλετε πιο γλυκά προσθέστε λίγη άχνη ζάχαρη .
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΔΕΙΤΕ περισσότερερες συνταγές ΕΔΩ--> ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Tάρτα πανεύκολη ! Θεική !!

..Για τη Βάση :
100 γρ βούτυρο , λιωμένο
250γρ μπισκότα digestive , σπασμένα


Για την Καραμέλα :
100g βούτυρο
100g σκούρα καφέ ζάχαρη μαλακή 

1συμπυκνωμένο γάλα

Για την Κορυφή :
4 μικρές μπανάνες
300ml κουτί κρέμα γάλακτος , ελαφρά χτυπημένη
τριμμένη σοκολάτα


Θα χρειαστειτε επισης ...
φόρμα για κέικ , βουτυρωμένη!


ΕΚΤΕΛΕΣΗ...ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ.

 Χτυπήστε τα μπισκότα σε ένα μπολ . Προσθέστε το βούτυρο και ανακατέψτε καλά.Με το κουτάλι απλώστε τα κομματιασμένα  μπισκότα- ψίχουλα στο ταψί και στην συνέχεια προσπαθήστε με το κουτάλι ακολουθώντας περιμετρικά το ταψί να φτιάξετε στις πλευρές του ταψιού μια ψηλότερη στρώση με τα μπισκότα που έχετε ήδη τοποθετήσει στο ταψί(κολλήσετε δηλαδή τα μπισκότα στις πλευρές του ταψιού ώστε να ανασηκωθούν  λιγάκι) . Αφήστε τα για 10 λεπτά .

ΒΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ . 

Λιώστε το βούτυρο και τη ζάχαρη σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε χαμηλή φωτιά , ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη . Προσθέστε το συμπυκνωμένο γάλα και βράστε το για περίπου ένα λεπτό , ανακατεύοντας συνεχώς για μια παχύρρευστη χρυσή καραμέλα . Απλώστε την καραμέλα πάνω από τη βάση ,την αφήνουμε για 1 ώρα περίπου.
ΒΗΜΑ ΤΡΙΤΟ . 
Ανασηκώστε προσεκτικά την πίτα από το ταψί και τοποθετήστε σε ένα πιάτο σερβιρίσματος . Κόβουμε τις μπανάνες....τις μισές τις αναμειγνύουμε με την χτυπημένοηκρέμα και τις τοποθετούμε με το κουτάλι πάνω από τη βάση . Διακοσμήσετε με τις υπόλοιπες μπανάνες και τελειώστε με την τριμμένη σοκολάτα .
ΔΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές πατώντας ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κοτόπιτα καταπληκτική γεύση !!!




 Για να ΔΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές πατήστε ΕΔΩ  ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΥΛΙΚΑ
1 μέτριο κοτόπουλο
1 κουτί σφολιάτα
5 φέτες ζαμπόν
1-2 μέτρια κρεμμύδια

ΚΡΕΜΑ
4 κοφτές κουτ.σούπας αλεύρι
2 1\2 φλυτζάνια τσαγιού γάλα φρέσκο
1 κουταλιά σούπας μεγάλη βιτάμ [αν θέλετε]
αλάτι-πιπέρι
4 κουταλιές σούπας τριμμένο τυρί ρεγκάτο,η κεφαλογραβιέρα ,η κασέρι .η γκούντα ,ότι σας βολεύει,μαλακό τυρί να είναι να λιώσει




ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Βράζουμε καλά το κοτόπουλο το κρυώνουμε ,το ξεκοκαλίζουμε ,αφού πετάξουμε την πέτσα,και το μαδάμε σε λεπτά ξέφτια με το χέρι.


2  Τρίβουμε στο τρίφτη τα 2 κρεμμύδια ,κόβουμε σε καρεδάκια το ζαμπόν ,και τα ανακατεύουμε μαζί με το κοτόπουλο καλά.Αλατοπιπερώνουμε.


3  Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα και μόλις γίνει χλιαρό προσθέτουμε το αλεύρι,λίγο αλάτι,λίγο πιπέρι,και ανακατεύουμε συνέχεια ώσπου να πήξει 

να γίνει σαν μπεσαμέλ.Τελευταία προσθέτουμε και 3 κουταλιές τριμμένο τυρί.


4  Ανακατεύουμε το μείγμα με το μαδημένο κοτόπουλο,με την κρέμα.




5  Λαδώνουμε ένα ταψί τετράγωνο και στρώνουμε το ένα φύλλο 

σφολιάτας.Στρώνουμε και την γέμιση ομοιόμορφα και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο .Χαράζουμε πεταχτά και πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τριμμένο τυρί.Ψήνουμε περίπου 50 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο 200 βαθμούςπάνω -κάτω ,πρέπει να ροδοκοκκινίσει.
Καλή επιτυχία και καλή όρεξη !

Aπό ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Σουτζουκάκια γεμιστά !!!


ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ

    500 γραμ.κιμά
    4 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά
    3 φρυγανιές βρεγμένες και στημένες καλά
    1 αβγό
    1 κουταλάκι κοφτό του γλυκού κίμινο
    4 σκελίδες σκόρδο ψιλοτριμμένο
    αλάτι-πιπέρι
    1 κουταλιά της σούπας ξύδι (προτιμήστε μηλόξυδο, είναι πιο ελαφρύ)
    1\2 φλιτζάνι ελαιόλαδο για το τηγάνι





ΣΑΛΤΣΑ

    6 πολύ ώριμες ντομάτες τριμμένες
    πιπέρι
    ελάχιστο αλάτι
    ελάχιστο κίμινο
    1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό ζάχαρη
    το λάδι από τα σουτζουκάκια που τηγανίσαμε
    1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
    1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοτριμμένο
    1\2 ποτήρι κόκκινο κρασί ξηρό



ΓΕΜΙΣΗ

    7-8 κλωναράκια μαϊντανό
    1\2 φλιτζάνι φέτα τριμμένη
    1\2 φλιτζάνι σκληρό τυρί π.χ. γραβιέρα, κεφαλοτύρι, ρεγκάτο

όλα μαζί τα ανακατεύετε σε ένα μπολάκι
  
  
Σε ένα μπολ βάζετε όλα τα υλικά για τα σουτζουκάκια, τα ζυμώνετε πολύ καλά και αφήνετε για λίγο το μείγμα του κιμά να "σφίξει".
Αν  είναι σφιχτό το μείγμα του κιμά  προσθέστε ελάχιστο νεράκι ενώ ζυμώνετε.
Πλάθεται τα σουτζουκάκια βρέχοντας πού και πού τα χέρια σας για να μην κολλάει ο κιμάς. Μέσα στην παλάμη σας ή σε ένα πιάτο ρηχό που το έχετε περάσει πρώτα με λίγο λάδι για να μην σας κολλήσουν, τα ανοίγετε ένα-ένα και όπως τα πλάθεται προσθέτετε λίγη από την γέμιση και τα κλείνετε. Πλάθονται και κλείνουν εύκολα. Τα ετοιμάζετε όλα κατ' αυτόν τον τρόπο, τα βάζετε στην πιατέλα και τηγανίζετε με ελαιόλαδο τα σουτζουκάκια να ροδίσουν καλά απ' όλες τις πλευρές. Τα βγάζετε σε ένα πιάτο και ξεκινήστε τη σάλτσα. Σε κατσαρόλα σοτάρεται το κρεμμύδι και το σκόρδο με το λάδι που τηγανίσατε τα σουτζουκάκια (αν  χρειάζεται περάστε το από σουρωτήρι) και σβήστε με το κρασί. Προσθέτετε και τις τριμμένες ντομάτες, αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη, μία πρέζα κίμινο και αφήνετε να σιγοβράζει μέχρι να δέσει ελαφρά. Κατόπιν, ρίχνετε και τα σουτζουκάκια και αφήνετε να σιγοβράσουν για 20 λεπτά περίπου (αν χρειασθεί προσθέτετε ζεστό νερό). Σερβίρονται ζεστά και είναι πεντανόστιμα.

ΜΥΣΤΙΚΟ

Αν δεν βιάζεστε και αφήσετε το μείγμα να σφίξει, τόσο πιο εύκολα πλάθονται και γίνονται και πιο νόστιμα.
Μπορείτε να αλευρώσετε αν θέλετε τα σουτζουκάκια.
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ



 Ρύζι
1 ποτήρι νερού ρύζι
3  ποτήρια νερού νερό
αλάτι
Εκτέλεση
Βάζουμε το νερό  να βράσει ,ρίχνουμε το αλάτι  το ρύζι πλυμένο και μαγειρεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να το δούμε να γίνει σπυρωτό .
ΔΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ













Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Διαφορετικό cheese cake με σάλτσα φράουλα !

Οι λάτρεις του cheese cake τουλάχιστον θα το λατρέψουν!
Υλικά:
2 κουτιά φυτική σαντιγύ σε κονσέρβα
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο (400 γραμ.)
1 κουτί τυρί κρέμα (200 γραμ.)
1 βανίλια
μισό πακέτο σπασμένα μπισκότα ΠΤΙ ΜΠΕΡ ή digestive
1 κούπα σάλτσα φράουλα για το γαρνίρισμα
Αδειάζουμε την σαντιγύ στο μίξερ μας, προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και τη βανίλια και χτυπάμε να ομογενοποιηθούν. Κατόπιν προσθέτουμε και το τυρί μας και ξαναχτυπάμε μέχρι να έχουμε μια αφράτη κρέμα.
 Αδειάζουμε την κρέμα σε ένα ευρύχωρο μπωλ με καπάκι, ρίχνουμε κι ανακατεύουμε τα μπισκότα. Κλείνουμε με το καπάκι και παγώνουμε στην κατάψυξη για 4 τουλάχιστον ώρες. Σερβίρουμε γαρνίροντας με τη σάλτσα φράουλας.
Mπορούμε να χρησιμοποιησουμε οποιαδήποτε μαρμελάδα θέλουμε.

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Γλυκό με κρέμα & ινδοκάρυδο Θεϊκό!

 Yλικά
Για την βάση
1+1/2 κούπα ινδική καρύδα
1+1/2 κούπα φαρίνα
1 κουτ. γλυκου μπέικιν
2/3 κούπας βούτυρο
1 κούπα ζάχαρη
3 αυγά
2/3 κουπας γάλα
ξύσμα πορτοκαλιού



Σιρόπι
1+1/2 κούπας ζάχαρη
1+1/2 κούπας νερό
2 κουταλιές σούπας βούτυρο
ξύσμα λεμονιού
βανίλια

Για την κρέμα
1 +1/2 λίτρο γάλα
6 κουτ.σούπας κόρν φλάουρ
5 κουταλ.σούπας σιμιγδάλι ψιλό
3 κρόκους
1 ποτήρι νερού ζάχαρη
2 βανίλιες
ξύσμα από λεμόνι

Για την επικάλυψη
1 συσκευασία γκαρνί
λίγο τριμμένη ινδική καρύδα

 ΔΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές πατώντας ΕΔΩ Μαγειρική και Συνταγές

Εκτέλεση
Χτυπήστε το βούτυρο με την ζάχαρη,ρίξτε τους κρόκους και χτυπήστε μαρέγκα τα ασπράδια ξεχωριστά,
Βάλτε και όλα τα υπόλοιπα υλικά τις βάσης και τελευταία την μαρέγκα και ανακατέψτε σε χαμηλή ταχύτητα.
Ψήνετε σε ζεστό φούρνο στους 170-180 βαθμούς.
Βράζετε όλα τα υλικά για το σιρόπι για 5-10 λεπτά και μόλις κρυώσει λίγο το γλυκό το σιροπιάζετε σιγά σιγά.
Για την κρέμα βάλτε όλα τα υλικά μαζί σε κατσαρόλα και αφήστε το να βράσει ανακατεύοντας τακτικά μέχρι να έχετε μία ωραία κρέμα όχι σφιχτή.
Ρίξτε την κρέμα επάνω στην σιροπιασμένη βάση  στρώστε την ομοιόμορφα και αφήστε το γλυκό να κρυώσει τελείως.
Χτυπήστε το γκαρνί με το ανάλογο γάλα που αναφέρει η συσκευασία  και αφού το γλυκό είναι κρύο επικαλύψτε το με το γκαρνί και τέλος ρίξτε από πάνω τριμμένη καρύδα.
Βάζετε στο ψυγείο να κρυώσει ως την επόμενη ημέρα .Καλή επιτυχία!








Πιροσκί με κιμά !!




Υλικά για την ζύμη

1 ποτήρι χλιαρό γάλα
3/4 ποτηριού σπορέλαιο
2 αυγά
1 κσ αλάτι
2 κσ μέλι
1 φακελάκι μαγιά
1 κιλό αλεύρι
εκτέλεση
σε χλιαρό γάλα λιώνουμε την μαγιά και σιγά σιγά ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε μια απαλή ζύμη!! την αφήνουμε για μισή ωρίτσα ίσως και λίγο παραπάνω να φουσκώσει η ζύμη μας!!!!

υλικά για κιμά και τα ζυμώνουμε όλα μαζί
1/2 κιμά
2 χοντροκομμένα κρεμμύδια
αλάτι πιπέρι μπόλικο
4 κσ λαδάκι
4 κσ νερό
στην συνέχεια ζυμώνουμε ξανά το ζυμαράκι μας ξεχωρίζουμε μικρά μπαλάκια και τα ανοίγουμε σαν πιατάκια με την παλάμη μας βάζουμε μια κουταλιά από τον κιμά μας και τα κλείνουμε σαν τυροπιτάκια τα τοποθετούμε σε ένα δισκάκι που έχουμε ραντίσει λίγο αλευράκι και τ' αφήνουμε να φουσκώσουν για 15 λεπτάκια!!!! τα τηγανίζουμε σε μπόλικο σπορέλαιο σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν και τα βγάζουμε σε χαρτί κουζίνας μέχρι να τα σερβίρουμε!!!
2ος τρόπος είναι να τα βάλουμε σε ένα ταψάκι στον φούρνο και να τα ψήσουμε στους 180 για μισή ωρίτσα όμως τότε μοιάζουν με ψωμάκια που έχουν γέμισή κιμά!
καλή σας επιτυχία



Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Μπεζέδες υπέροχοι !!

Υλικα:
150 γρ. Ασπράδια
150 γρ. Ζαχαρη
150 αχνη κοσκινισμενη
Ξύσμα λεμονιού
Ξύσμα πορτοκαλιου
Χρωμα ζαχαροπλαστικης

Εκτελεση
Χτυπαμε τα ασπράδια σε μαρεγκα, προσθέτοντας σιγα-σιγα τη ζαχαρη. Οταν η μαρεγκα σταθεί πάνω στον αναδευτηρα και κάνει μυτες χωρις να πέφτει, προσθετουμε την αχνη και ανακατεύουμε απαλά με μια μαριζ.
Την ιδια στιγμή προσθετουμε και το ξύσμα ή αν δε θελουμε, βαζουμε βανίλια, ή μαστίχα.
Βαζουμε το μειγμα στο κορνε και φτιαχνουμε ροζέτες ή τριαντάφυλλα.
Ψηνουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα σε προθερμασμενο φούρνο στους 100 βαθμους για 3 ωρες.

Καλη επιτυχια!!!

Σοκολατάκια καρύδας με επικάλυψη σοκολάτας !! Απόλαυστική γεύση !!


 Δαγκωνιά και απόλαυση με τα πολύ ωραία αρωματικά σοκολατάκια καρύδας!!


Υλικά για 25 σοκολατάκια

1  κουτί βλάχας ζαχαρούχο
2 πακέτα ινδοκάρυδο των 200 γραμμαρίων
 2 σοκολάτες κουβερτούρες των 250 γραμμαρίων [Η σοκολάτα περισσεύει ]









Εκτέλεση
Βάζουμε σε μπολ το γάλα και ρίχνουμε λίγη λίγη την καρύδα ανακατεύοντας συγχρόνως τόση ποσότητα ώστε να το δούμε να φτάσει να πλάθετε δεν θα τα χρησιμοποιήσουμε και τα 2 πακετα περισσεύει λίγο.
Το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα  και μετά πλάθουμε σε μπαλάκια τα οποία η τα αφήνουμε και σκέτα για κέρασμα η λιώνουμε τις κουβερτούρες σε μπαίν μαρί τα κυλάμε μέσα τα ακουμπάμε σε σχάρα μην χαλάσει το σχήμα τους μέχρι να κρυώσουν .Αν τα χρησιμοποιήσουμε για να κεράσουμε τα βάζουμε σε χαρτάκια ζαχαροπλαστικής για πιο ωραία εμφάνιση ,επίσης μπορούμε την ώρα που προσθέτουμε την καρύδα να προσθέσουμε μαζί και λίγο τριμμένο πορτοκάλι μαζί με λίγο ποτό λικέρ.Αλλη ιδέα είναι να βάλετε ένα φουντούκι στην  μέση και να το κλείσετε η τριμμένο μπισκότο .Γενικά μπορείτε να κάνετε διάφορες παραλλαγές για ωραίο γευστικό αποτέλεσμα να αυτοσχεδιάσετε,είναι πραγματικά πολύ απλά εύκολα και ωραία!!

ΔΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές πατώντας ΕΔΩ  Μαγειρική και Συνταγές 

Αν δεν θέλουμε σοκολάτα τα αφήνουμε σκέτα μπαλάκια και τα τυλίγουμε με ινδοκάρυδο εξ ίσου πολύ ωραία και πιο οικονομικά!!








Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Τηγανιτοπιτούλες γεμιστές με πολύ ωραίο φύλλο στα γρήγορα !!!



Καταπληκτικές πίτες με ωραίο τραγανό φύλλο !! Φτιάξτε  τες στο λεπτό δεν κοστίζουν και αξίζουν !!!!

Υλικά για 10 μεγάλες πίτες
500 γραμ σπανάκι
1 κούπα τσαγιού τυρί φέτα [έβαλα καλαθάκι Λήμνου που έχει πολύ ωραία γεύση]
λίγο αλάτι
λίγο πιπέρι
6 κρεμμυδάκια κομμένα ροδελίτσες
6 κλωνιά ψιλοκομμένο άνηθο
4 κλωνιά ψιλοκομμένο μαιντανό






Υλικά για ζύμη
500 γραμ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
λίγο αλάτι
2 κουταλιές σούπας λάδι
νερό από την βρύση κατ ευθείαν όσο πάρει το αλεύρι







Τι κάνουμε
Σε μπολ βάζουμε αλεύρι αλάτι λάδι τα ανακατεύουμε και αρχίζουμε λίγο λίγο να ρίχνουμε το νερό ζυμώνοντας συγχρόνως .Προσθέτουμε τόσο νερό όσο να δούμε να γίνει μι ζύμη εύπλαστη και λεία.
Το κανουμε το ζυμάράκι μας μπαλίτσα και το αφήνοιυμε στην άκρη .



 Καθαρίζουμε πλένουμε το σπανάκι κι αν δεν είναι μπεμπέ [μικρό ]το κόβουμε στα 2 και αφού το στίψουμε το βάζουμε σε βαθύ τηγάνι η κατσαρόλα τοποθετούμε επάνω στην φωτιά να πιεί όλα τα υγρά [χρόνος περίπου 10 λεπτά] προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια λίγο πρίν το τέλος των 10 λεπτών μαιντανό άνηθο αλάτι πιπέρι και ανακατεύουμε .




Κατεβάζουμε το τηγάνι από την φωτιά και σε λίγα λεπτά να κρυώσει λίγο προσθέτουμε την φέτα τριμμένη με το χέρι μας .Ανακατεύουμε και αφήνουμε να κρυώσει εντελώς.
Χωρίζουμε το ζυμάρι σε 10 μπαλάκια μεγέθους μήλου φιρίκι και τα τοποθετούμε σε αλευρωμένη επιφάνεια,πασπαλίζουμε το κάθε μπαλάκι με λίγο αλεύρι η νισεστέ ακόμα καλύτερα γιατί τα κάνει ακόμα πιό λεπτά και τραγανά ,τα πατάμε λίγο με την παλάμη και ανοίγουμε με την βοήθεια του πλάστη τα φυλλαράκια μας.


Βάζουμε στην μέση στο μάκρος από την γέμιση ,τα κλείνουμε και με την βοήθεια πιρουνιού τα πατάμε δυνατά γύρω γύρω να κλείσουν καλά μην μας ανοίξουν κατά το τηγάνισμα,
Τηγανίζουμε σε μέτρια θερμοκρασία πρός δυνατή μην μας αρπάξουν αλλά και να ψηθολυν ομοιλομορφα παιρνοντας το χρυσό χρώμα που βλέπετε ,
Τα γυρνάμε με προσοχή με σπάτουλα.
Οταν τα βγάλουμε από το τηγάνι τα τοποθετούμε για λίγο σε χαρτί κουζίνας και δυστυχώς από εκεί δεν προλαβαίνουν να πάνε σε πιατέλα !!Μοσχομυρίζουν  είναι υπέροχα με πολύ ωραίο λεπτο τραγανό φύλλο και χορταστικά!! Μπορείτε να τα ψήσετε σε λαδωμένο αντικολλητικό ταψάκι αλλά και τηγανιτά είναι πολύ ωραία!!Καλή επιτυχία να τα φτιάξετε !!

Με το ίδιο ζυμάρι φτιάχνετε με ότι γέμιση σας αρέσει !!!

Πατήστε και ΔΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ