Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Σπετσοφάι στη γάστρα .



Υλικά
 500 γρ. χωριάτικα λουκάνικα
 1 κιλό πιπεριές πράσινες κομμένες σε λωρίδες
 5 μελιτζάνες κομμένες σε ροδέλες
 2 πιπεριές κόκκινες κομμένες σε λωρίδες
 2 ντομάτες τριμμένες
 2 κουτ.σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
Αλάτι-πιπέρι
Λίγη ρίγανη
1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
1 κουτάκι μικρό πουμαρό
 μισό ποτήρι νερό

 ΔΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές πατώντας ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Εκτελεση
Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και βάζουμε τις μελιτζάνες Τις τηγανίζουμε ελαφρά και τις αφήνουμε σε ένα πιάτο Σοτάρουμε τις πιπεριές και τις στραγγίζουμε Σοτάρουμε και το λουκάνικο Σε μια γαστρα βάζουμε όλα τα υλικά με τα λουκάνικα πάνω-πάνω Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά
Aπό  Mina Papa