Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Κολοκυθοτυρόπιτα χωρίς φύλλο με 4 τυριά!!



Υλικά
1 1/2 ποτηρι του νερου γαλα
4 αυγα
1/2 ποτηρι λαδι η καλαμποκελαιο
3 ποτηρια κολοκυθια τριμμενα και στιμμενα καλα στο τριφτη
2 ποτηρια φετα
1 ποτηρι αναμεικτα τυρια (γκουντα-μουτσαρελλα-κασερι)
1 κ.σ γεματη μπεικιν παουντερ
 1 ποτηρι φαρινα απ
 1 κ.σ δυοσμο
1/2 κγλ ριγανη
Λιγο πιπερι και παπρικα
 1/2 κ.γλ αλατι
Εκτέλεση
Σε ενα μπωλ χτυπαμε τα αυγα πολυ καλα με αυγοδαρτη προσθετουμε το γαλα,το λαδι και ολα τα υπολοιπα υλικα. Πρεπει να ειναι ενα πηκτος χυλος.Αν χρειαστει προσθετουμε λιγο ακομα φαρινα απ. Σε ενα ταψι στρογγυλο περιπου 35εκ ριχνουμε λαδι το απλωνουμε καλα και το βαζουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 200 στις αντιστασεις στην τελευταια σχαρα του φουρνου για 10' να καψει μονο του και στη συνεχεια προσθετουμε το χυλο. Ψηνουμε για 50'-1 ωρα. Ελεγχουμε να εχει ψηθει απο κατω.
 Helen Makrodimitri