Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Ομελέτα φούρνου! Ολη η νοστιμιά στα γρήγορα!

Ομελέτα χορταστική που θα την φτιάχνετε συχνά σαν λύση για το καθημερινό !!!


Συστατικά:
 1/2 κρεμμύδι
 1 πράσινη πιπεριά
 2 λιαστές ντομάτες
200 γρ ζαμπόν
 100 γρ μπέικον
1 κουταλιά λάδι
 5αυγά
1/2 φλιτζάνι γάλα
 200 γραμμάρια τυριού Ψιλοκομμένο μαιδανό
 αλάτι τριμμένο μαύρο πιπέρι ρίγανη , τζίντζερ


1. Βήμα Όλα τα λαχανικά και το ζαμπόν κομμένα σε κύβους . Βάζουμε σε ένα τηγάνι με λάδι, σοτάρουμε πρώτα το ζαμπόν, προσθέτουμε τα λαχανικά και μαγειρεύουμε για περίπου τρία λεπτά μέχρι τα κρεμμύδια να μαλακώσουν .Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι
2. Βήμα Χτυπάμε ελαφρά τα αυγά με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και τζίντζερ και προσθέτουμε το τυρί. 3. Βήμα Αλείφουμε ένα ταψί ελαφρά, στρώνουμε τα λαχανικά με το ζαμπόν , ρίχνουμε τα αυγά με γάλα , πασπαλίζουμε από πάνω τριμμένο τυρί και ψιλοκομμένο μαϊδανό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 ° C 20-25 λεπτά.


 4. Βήμα Όταν ροδίζει καλά η ομελέτα τη βγάζουμε από το φούρνο, τη σκεπάζουμε με μια πετσέτα για 10 λεπτά, στη συνέχεια, κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε για πρωινό ή δείπνο.
 ΔΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές πατώντας ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Pasxalis Nak Nak