Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016

Τούρτα Oreo!!


 

Υλικά:

3 συσκευασίες μπισκότα oreo
300 γραμμάρια τυρί philadelphia
300 ml κρέμα γάλακτος
50 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
8 γραμμάρια από φύλλα ζελατίνης
2 κουταλιές της σούπας γάλα
1 κουταλάκι βανίλια
 
Τι κάνουμε
Πάρτε τα 2 πακέτα μπισκότα Oreo και ξεχωρίστε τα από τη γέμιση Διαλύστε με ένα κουταλάκι τη γέμιση των μπισκότων μέχρι να γίνει κρεμώδης. Διαλύστε με ένα κουταλάκι τη γέμιση των μπισκότων μέχρι να γίνει κρεμώδης.
Ψιλοκόβουμε τα μπισκότα σε ένα μίξερ και τα χωρίζουμε σε 2 μπολ,στο ένα από τα δύο,ρίξτε τη γέμιση από τα μπισκότα και ανακατεύουμε ώστε να αναμιχθούν όλα τα υλικά.
Χύστε το μείγμα σε μια φόρμα και συμπιέστε για να σχηματίσει μια βάση, βάλτε τη στο ψυγείο να κρυώσει για μισή ώρα.
Ανακατεύουμε το Philadelphia με τη ζάχαρη άχνη και μια κουταλιά της σούπας βανίλια και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει κρεμώδης.
Βάλτε τη ζελατίνα σε ένα μπολ με κρύο νερό και μετά για να λιώσει σε ένα μπολ με 2 κουταλιές της σούπας ζεστό γάλα.
Προσθέστε την ζελατίνα στο τυρί κρέμα και ανακατέψτε.
 Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη κρέμα με το τυρί Philadelphia και 10 μπισκότα Oreo χοντροκομμένα.
Ανακατέψτε ελαφρά μέχρις να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Ρίξτε τη κρέμα πάνω στη βάση των μπισκότων και στρώστε την ομοιόμορφα.
Καλύψετε το κέικ με τα υπόλοιπα θρυμματισμένα μπισκότα Oreo και βάλτε τη στο ψυγείο να κρυώσει για τουλάχιστον 6 ώρες.
 Αφαιρέστε το κέικ από τη βάση Oreo, τοποθετήστε τα σε μια πιατέλα και διακοσμήσετε το με μπισκότα. Καλή σας Όρεξη!