Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Πάστα με ινδοκάρυδο σε 5 λεπτά!!! Αφρός!!!


Υλικά   
24 σαβαγιάρ,500ml 
 φυτική σαντιγί Torre,
1/2 κούπας ζάχαρη άχνη,
300 ml γάλα,
χυμό από 2 πορτοκάλια,
ινδοκάρυδο.


 Τι κάνουμε
Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος με την άχνη να γίνει σαντιγί.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γάλα με το χυμό
Βουτάμε 8 σαβαγιάρ στο γάλα, τα στρώνουμε σε μια πιατέλα και τα σκεπάζουμε με σαντιγί.
Κάνουμε το ίδιο άλλες δυό φορές.
Πασπαλίζουμε με μπόλικο ινδοκάρυδο κόβουμε και απολαμβάνουμε !!!

Από  την φίλη Μαρία Μάρδα

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ