Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016

Κρίσπ με μήλα!


 Υλικά
    5-6 μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε κυβάκια
    2 Κ.Σ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
    ½ φλιτζάνι ζάχαρη
    1 κ.γ. κανέλα
    ¼ κ.γ. αλάτι
    2 Κ.Σ. νερό
    ¾ φλιτζανιού νιφάδες βρώμης
    ¼ κ.γ. αλάτι
    3 Κ.Σ βούτυρο
    3 Κ.Σ. φυστικοβούτυρο
    1/3 φλιτζανιού + 3 κ σούπας μαύρη ζάχαρη

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βουτυρώνετε ένα μεγάλο πυρέξ. Σε ένα μπολ προσθέτετε τα μήλα, το αλεύρι, την ζάχαρη, την κανέλα και το νερό και τα ανακατεύετε όλα μαζί. Σε ένα άλλο μπολ ρίχνετε τις νιφάδες βρώμης, το βούτυρο, το αλάτι, το φυστικοβούτυρο, και την μαύρη ζάχαρη και τα ανακατεύετε με ένα πιρούνι μέχρι να μοιάζουν ψίχουλα και το ρίχνουμε πάνω από το μείγμα με τα μήλα. Ψήνετε για 45-50 λεπτά.

  natashlim73.wordpress.com