Οδηγίες
Διαλύουμε την σόδα μέσα στο χυμό πορτοκαλιού .
Βάζουμε την ζάχαρη με το λάδι σε λεκανίτσα και με το χέρι ή μίξερ χειρός το δουλεύουμε λίγο να διαλυθεί καλά η ζάχαρη .
Αρχίζουμε και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τελευταία προσθέτουμε το αλεύρι ζυμώνοντας να δούμε να γίνει μία ωραία ζύμη που να πλάθετε.
Ανοίγουμε να προθερμάνουμε το φούρνο στους 180 βαθμους.
Πλάθουμε τα κουλουράκια μας σε ότι σχεδιάκι μας αρέσει τα πασπαλίζουμε με την καστανή ζάχαρη τα βάζουμε σε ελαφρώς λαδομένο ταψί και ψήνουμε 15 με 20 λεπτά θα τα δούμε και με το μάτι ,ανάλογα με τον φούρνο.
Τώρα αν θέλουμε μπορούμε ορισμένα να τα κάνουμε γεμιστά με λίγο ψιλοκομμένο καρύδι.
Καλή επιτυχία!!!!
Στις φωτογραφίες τα επάνω είναι σκέτα και η μικρή φωτογραφία με γέμιση καρύδι!
Από την φίλη μου Ευγενία Ράπτη.
Δείτε περισσότερες συνταγές πατώντας ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ -
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Διαλύουμε την σόδα μέσα στο χυμό πορτοκαλιού .
Βάζουμε την ζάχαρη με το λάδι σε λεκανίτσα και με το χέρι ή μίξερ χειρός το δουλεύουμε λίγο να διαλυθεί καλά η ζάχαρη .
Αρχίζουμε και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τελευταία προσθέτουμε το αλεύρι ζυμώνοντας να δούμε να γίνει μία ωραία ζύμη που να πλάθετε.
Ανοίγουμε να προθερμάνουμε το φούρνο στους 180 βαθμους.
Πλάθουμε τα κουλουράκια μας σε ότι σχεδιάκι μας αρέσει τα πασπαλίζουμε με την καστανή ζάχαρη τα βάζουμε σε ελαφρώς λαδομένο ταψί και ψήνουμε 15 με 20 λεπτά θα τα δούμε και με το μάτι ,ανάλογα με τον φούρνο.
Τώρα αν θέλουμε μπορούμε ορισμένα να τα κάνουμε γεμιστά με λίγο ψιλοκομμένο καρύδι.
Καλή επιτυχία!!!!
Στις φωτογραφίες τα επάνω είναι σκέτα και η μικρή φωτογραφία με γέμιση καρύδι!
Από την φίλη μου Ευγενία Ράπτη.
Δείτε περισσότερες συνταγές πατώντας ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ -
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ