Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

Γαύρος στη λαδόκολλα!!!




Αν δεν τα δοκίμαζα δεν θα πίστευα ότι γίνονται τόσο νόστιμα τα ψαράκια!!! Σαν να είναι τηγανητά !!!

 Υλικά
1 κιλό γαύρο,
αλάτι,
ελαιόλαδο.
Λαδόκολλα
αλεύρι


Καθαρίζουμε τον γαύρο και τον αλατίζουμε.
Στρώνουμε μια λαδόκολλα στο ταψί και τη λαδώνουμε καλά.
Αλευρώνουμε τον γαύρο και τινάζουμε το περιττό αλεύρι.
Περιχύνουμε με λίγο λάδι τα ψάρια.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να πάρουν χρώμα και καλή όρεξη!!!Αν δεν τα δοκίμαζα δεν θα πίστευα ότι γίνονται τόσο νόστιμα!!!
Μaria Marda