Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Καριόκες με σοκολατένιο κέικ!!!


 Υλικά

 Κεικ που περίσσεψε (περίπου μισή φόρμα),
200 γρ καρύδια,
1 κούπα λιωμένη μαργαρίνη 200 γραμ
5 κουταλιές της σούπας σιρόπι από γλυκό του κουταλιού φράουλα,
2 κουταλιές της σούπας κονιάκ,
1/2 κούπα φρουτάκια γλασέ(κόντιτα)
Για το γλάσο 
400 γρ κουβερτούρα λιωμένη,
2 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο.
Τι κάνουμε 

Κάνουμε ψίχουλα το κέικ με τα καρύδια και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Πλάθουμε δυό μπαστούνια,τυλίγουμε σε λαδόκολλα και τα βάζουμε στην κατάψυξη για 40 λεπτά περίπου.
Λιώνουμε την κουβερτούρα.
Κόβουμε σε λεπτές φέτες και τις βουτάμε στη λιωμένη κουβερτούρα.
Σε ένα μεγάλο δίσκο βάζουμε μία λαδόκολλα και ακουμπάμε πάνω εκεί τις καριόκες.
Τις βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσουν!!