Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016

Το πιο εύκολο και ελαφρύ κέικ πορτοκαλιού!

Υλικά
    2 κούπες φαρίνα
    1 κούπα ζάχαρη
    3 αυγά
    1 κούπα ηλιέλαιο η ελαιόλαδο
    1 κούπα χυμό πορτοκαλιού
    ξύσμα από ένα πορτοκάλι
    1 φακελάκι baking powder (ή τρις κουταλιές του γλυκού)
    1 βανίλια

Εκτέλεση

Bάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ κι ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν ομογενοποιημένο μείγμα.

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.

Λαδώνουμε και μετά αλευρώνουμε ελαφρά και ρίχνουμε το χυλό μας μέσα σε αυτήν.

Ψήνουμε το κέικ στους 180 βαθμούς για 35-40 λεπτά.

Όταν κρυώσει το γυρίζουμε ανάποδα και το αχνίζουμε!
govastileto.gr