Κυριακή, 3 Απριλίου 2016

Κουλουράκια με ταχίνι τραγανά και γευστικά!!




Υλικά

250 γρ ταχίνι,
250 γρ ζάχαρη,
ξύσμα πορτοκαλιού 
χυμό από 2 πορτοκάλια,
500 γρ αλεύρι γοχ,
1/2 κουταλάκι του γλυκού σόδα,
1 φακελάκι μπεικιν,
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα, 
σουσάμι για το τύλιγμα 

Εκτέλεση
 Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το ταχίνι,το χυμό,τη ζάχαρη και το ξύσμα και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε.
Αφήνουμε τη ζύμη για 15 λεπτά στο ψυγείο.
Κάνουμε τα κουλουρακια στο σχέδιο που θέλουμε και τα βουτάμε στο σουσάμι.
Βάζουμε τα κουλουράκια σε λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις για 15 λεπτά περίπου.Καλή επιτυχία!!
Από την φίλη Μαρια Μαρδα