Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Κρακεράκια με απίστευτη γεύση !!!



 
 Οτι και να πω θα είναι λίγο για τη γεύση τους !!!

Υλικά
150 γρ γκούντα τριμμένο,
100 γρ γραβιέρα τριμμένη,
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα γλυκιά,
λίγο μαύρο πιπέρι,
100 γρ βούτυρο λιωμένο,
200 γρ περίπου αλεύρι για όλες τις χρήσεις,
ένα φλυτζανάκι του καφέ νερό



 Τι κάνουμε
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και σιγά σιγά προσθέτουμε το νερό (αν η ζύμη είναι πολύ σκληρή και τρίβεται προσθέτουμε ακόμη λίγο νερό
Βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για 30 λεπτά

Βάζουμε τη ζύμη πάνω σε μια λαδόκολλα και ανοίγουμε ένα λεπτό φύλλο
Με κουπ κατ φτιάχνουμε τα κρακεράκια

Τα βάζουμε στο ταψί πάνω σε λαδόκολλα και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα

Από την φίλη 
 Μαρια Μαρδα